[See Russian version below]
This form was published on the official Free TON RU News channel.
Among the useful links in the replies, someone also wrote death wishes to two active Free TON community members, me and Ilona @amalfica.
This could be considered a bad joke, but after the murder of Ivan Velikorodov, it no longer looks funny.
I can think of two people who probably could have done this. Here they are:
- Mikhail Shapkin @michaelshapkin (account has been blocked), Telegram
- Andrew @wishingonlytodie, Telegram
We had a serious conflict with Michail last fall. Unfortunately, this was watched by the entire community. I’ll not go into details again.
Andrey was an unscrupulous author of the Free TON Wiki. After he was caught cheating, he started insulting me and Ilona in the Wiki chat. He was then banned from the chat and continued to insult the forum. I can gather evidence, there is enough of it.
If anything happens to me or Ilona, please tell the police the names of these people, as they have a motive. I ask the administration of the forum to provide the police with their IP-addresses and other data for identification.
Угрозы жизни участникам сообщества Free TON
В официальном канале Free TON RU News была опубликована эта форма.
Среди полезных ссылок в ответах кто-то также много раз написал пожелания смерти двум активным участникам Free TON сообщества - мне и Илоне @amalfica.
Это можно было бы считать неудачной шуткой, но после убийства Ивана Великородова это уже не выглядит смешно.
Я могу вспомнить двух людей, которые, вероятно, могли это сделать. Вот они:
- Михаил Шапкин @michaelshapkin (аккаунт заблокирован на форуме), Telegram
- Андрей @wishingonlytodie, Telegram
С Михаилом у нас был серьезный конфликт осенью прошлого года. К сожалению, за ним наблюдало все коммьюнити, и я не буду снова вдаваться в детали.
Андрей был недобросовестным автором Free TON Wiki. После того, как его поймали на обмане, он начал оскорблять меня и Илону в чате Wiki. Затем он был забанен в чате и продолжил оскорбления на форуме. Я могу собрать доказательства, их достаточно.
Если со мной или Илоной что-либо случится, пожалуйста, сообщите полиции имена этих людей, как имеющих мотив. Администрацию форума прошу передать полиции их IP-адреса и другие данные для установления личности.