Доброго дня.
Вітаю з першою перемогою: створенням українського розділу форуму.
Але саме цікаве ще попереду.
Прохання підтримати створення українського SubGov.
Ми будемо писати статті українською, займатися SMM, конкурсами.
Пропоную у новий SubGov свою кандидатуру та підтримаю ваші пропозиції.
Коллеги, для начала соберите национальное коммьюнити, продемонстрируйте его активность и вовлеченность. Это только первый шаг, но пока он не пройден - создание subgovernance бессмысленно и рассматриваться не будет.
З тих пір як я переїхала в Україну, мені дуже цікаво розвиток бізнесу в Україні, в даний момент моя компанія працює в області налагодження бізнес процесів, і нас цікавить можливість впровадження в бізнес технології блокчейн, а зокрема такого перспективного як ФРІ ТОН, було б дуже цікаво обговорити з ком’юніті, у кого які пропозиції і бачення рішень використання в бізнесі і операційної діяльності.
Дякую за велетенський рівень підтримки!
Пропоную далі обговорювати проголошення Незалежності Українського SubGov та програмні засади, на яких він буде працювати.
нужно сделать звонок со всеми заинтересованными и начать делать документ, в этом документе должны быть цели, конкурсы и что будет получено через месяц, два, три.
Нужно посмотреть примеры других нац сабговов и взять лучшее из них, как писал Иван в чате.
Конкретно мне никакие показатели не нужны, я не имею отношения к одобрению или неодобрению новых Subgov. Вы даже можете проигнорировать мои рекомендации, но результат в этом случае маловероятен.