Прохання підтримати створення українського SubGov

Доброго дня.
Вітаю з першою перемогою: створенням українського розділу форуму.
Але саме цікаве ще попереду.
Прохання підтримати створення українського SubGov.

Ми будемо писати статті українською, займатися SMM, конкурсами.
Пропоную у новий SubGov свою кандидатуру та підтримаю ваші пропозиції.

14 Likes

Доброго, може спочатку поговоримо та сформуємо детальний план. Які саме конкурси, які статті потрібні? Який план по SMM… А вже потім про кандидатури

7 Likes

Круто! Как будет конкретика, пинганиете. Помогу чем могу

4 Likes

Интересная идея! Хотел бы поучаствовать.

1 Like

Цікава ініціатива, я за!

1 Like

Чудова ідея, я підтримую.

1 Like

Гарна пропозиція, сабгов потрібен а то всі йдуть до російського, там цікавіше. Нам потрібен свій сабгов, з рулеткою і випивоном :slight_smile:

4 Likes

Чудова ідея! Я за створення. Дякую за ініціативу.

2 Likes

Плюсую!
Гарна ідея, треба робити справу

1 Like

Підтримую!!! Обидві руки за!!!:+1:

1 Like

всі йдуть, але немає ніякого російского сабгова ))

1 Like

Коллеги, для начала соберите национальное коммьюнити, продемонстрируйте его активность и вовлеченность. Это только первый шаг, но пока он не пройден - создание subgovernance бессмысленно и рассматриваться не будет.

2 Likes

Я за 10 руками. Також запропонував PR вірусними роликами і відео-інструкціями. Можете ознайомитись.

1 Like

З тих пір як я переїхала в Україну, мені дуже цікаво розвиток бізнесу в Україні, в даний момент моя компанія працює в області налагодження бізнес процесів, і нас цікавить можливість впровадження в бізнес технології блокчейн, а зокрема такого перспективного як ФРІ ТОН, було б дуже цікаво обговорити з ком’юніті, у кого які пропозиції і бачення рішень використання в бізнесі і операційної діяльності.

4 Likes

Это звучит странно на фоне нынешних локальных сабгавов. Пожалуй не буду расписывать это.

Дякую за велетенський рівень підтримки!
Пропоную далі обговорювати проголошення Незалежності Українського SubGov та програмні засади, на яких він буде працювати.

3 Likes

Какие конкретно вам нужны показатели для начала рассмотрения сабгов?

нужно сделать звонок со всеми заинтересованными и начать делать документ, в этом документе должны быть цели, конкурсы и что будет получено через месяц, два, три.
Нужно посмотреть примеры других нац сабговов и взять лучшее из них, как писал Иван в чате.

Перекладіть українською, нічого не зрозуміло.

Конкретно мне никакие показатели не нужны, я не имею отношения к одобрению или неодобрению новых Subgov. Вы даже можете проигнорировать мои рекомендации, но результат в этом случае маловероятен.